#PaRstudioMelnik

Jsme tu pro vás na objednání:

+420 725 977 351

Chcete zhubnout? Zaměřte se na svůj jídelníček

„70 % je o jídle,” tvrdí výživoví poradci. A mají pravdu. Právě jídlo je váš největší spojenec na cestě za štíhlejším tělem. Využijte toho. Máte spoustu možností, jak si srovnat svůj jídelníček do latě. 


Vezměte své stravování do vlastních rukou 

Od teď už přemýšlejte nad tím, co jíte. Až si budete na něčem dobrém pochutnávat, položte si otázku: Dává mi to jídlo něco? Vlákninu, vitamíny, bílkoviny, sacharidy, zdravé tuky? Trošku se do toho ponořte. S prvními kroky vám pomohou kalorické tabulky. Do nich si zadáte několik základních informací:

  • Kolik právě teď vážíte.
  • Jaká je vaše vysněná váha.
  • Kolik měříte.
  • Zda jste žena, nebo muž. 
  • Kolik vám je let. 

Každý den si pak zapíšete do tabulek, co všechno jste snědli a na přehledných grafech uvidíte, jak si při hubnutí vedete. Jídlo si můžete zapisovat do počítače i do mobilního telefonu. Používání je celkem jednoduché, mrkněte na krátké video: 

https://www.youtube.com/watch?v=GRydAzw4RKI 

Objednejte si krabičkovou dietu 

Jste v jednom kole a řešit jídlo ve volných chvílích je to poslední, po čem toužíte? Pak si objednejte krabičkovou dietu. V našem studiu také jednu vydáváme a je moc dobrá. Tedy alespoň to většina klientů tvrdí.

Tato varianta stravování má bohužel 2 nevýhody - nemůžete si dát to, na co máte právě chuť a nenaučíte se sestavovat si svůj jídelníček sami. Pořád budete na někom závislí. Ale na druhou stranu dostanete vše naservírované přímo pod nos. Žádné počítání kalorií, žádné nákupy, žádné vaření… To vše za vás "odmaká” někdo jiný. A vážně zhubnete. Na vlastní oči jsme viděli, jak se pár lidem podařilo shodit okolo 20 kg. 


Navštivte výživového poradce

Jestli nechcete být na všechno sami, zajděte k výživovému poradci. Při výběru si dejte velký pozor, těch dobrých je totiž opravdu málo. Jak je poznáte? Snadno. Na první schůzce se připravte na řadu otázek. Poradce vás musí poznat, aby mohl navrhnout změnu jídelníčku. Pomalu vás provede světem výživy, ale žádné příkazy neuslyšíte. Pokud od něj dostanete sestavený jídelníček, zpozorněte. Tímto gestem vám v podstatě říká, že přebírá odpovědnost za vaše stravování a věřte, že to není dobrý obchod. Ani pro jednoho z vás. 

Hubnutí není jen o jídle, patří sem i pohyb. A to je zase naše parketa, objednejte se  a společně probereme, jaký druh cvičení je pro vás nejvhodnější. 

Autor: Petra Zeidlerová 

Vybrali jste si boty od Petera Legwooda? U nás si je vyzkoušíte a vyzvednete.

Top